Nokia koupila společnost Mesaplexx

seo news

Společnost Nokia potvrdila dokončení nákupu australské společnosti Mesaplexx Pty Ltd. aby rozšířila a vylepšila svoji nabídku v oblasti rádiových síťových produktů.

Společnost Nokia pokračuje ve vylepšování svých rádiových systémů, aby byly menší, lehčí a výkonnější. Rodina Nokia Flexi rádiových přístupových systémů – základnových stanic nabízí nejmodernější řešení, zaměřené na energetickou účinnost, výstupní výkon a činitel tvaru. Doplnění o velmi pokročilou technologii Mesaplexx nabízí další vylepšení, potenciálně snížení velikosti o více než 30 %.

Každá základnová stanice potřebuje rádiové filtry, aby bylo zajištěno sdílení kmitočtového spektra ve stejné geografické oblasti a bylo možné využívat stejnou anténa pro vysílání i příjem. Odborné znalosti společnosti Mesaplexx pomohou zvýšit výkonnost rádiového přenosu, což povede vyšší kapacitě a efektivnějším sítím. Tato technologie bude také umožňovat snížení celkových nákladů, energetické spotřeby a minimalizovat útlum rádiových signálů. Touto transakcí společnost Nokia pokračuje v investicích do technologických inovací, které povedou k lepší mobilním službám.