Společnost ZyXEL slaví kulatiny na českém trhu

seo news

Společnost ZyXEL je přední dodavatel síťových a komunikačních řešení. Tento rok oslavuje své prvníky kulatiny na českém trhu.

ZyXEL Communications, přední dodavatel síťových a komunikačních řešení, slaví letos svou první dekádu na českém trhu. Z původního zastoupení o jednom muži působícím v Čechách se v průběhu 10 let stal team 32 IT specialistů, kteří se starají o celý CEE region (Česko, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko a státy bývalé Jugoslávie).

Produkty společnosti ZyXEL se díky spolupráci s předními TelCo operátory vyskytují v 1,5 milionu domácností v ČR. Aktuální obrat společnosti v rámci regionu činí 387 milionů korun (14 milionů €).

Společnost, která dala světu modem, má dnes úspěšné komplexní portfolio síťových produktů pro malé a střední firmy a domácnosti. Produkty, které se dlouhodobě drží na vrcholu portfolia, jsou ze skupiny WiFi a bezpečnostních řešení.

Mezi klíčové hodnoty ZyXELu patří tradičně:

  • nadstandardní záruka na produkty (doživotní záruka na všechny switche (vyjma malých nespravovaných) a řadu Business Access Pointů NWA a Wireless controllery řady NXC. Záruka se navíc vztahuje i na ventilátory a zdroje.),
  • nadstandardní servisní podpora,
  • neustálá ohleduplnost k životnímu prostředí (Získání certifikátů ISO 50001 a ISO 14006 odráží závazek společnosti ZyXEL vůči principům udržitelného rozvoje podnikání.).

Dle současného Head of Channel CEE, Martina Bratičáka, stojí za úspěšnou strategií společnosti v regionu mimo jiné i partnerský program, který umožňuje obchodním partnerům i širší odborné společnosti mnoho možností edukace. ZyXEL pořádá školení, workshopy, semináře, webináře a aktivně podporuje jednotlivé projekty. „Když takto vypěstovaná základna IT profesionálů spojí síly, nese to své plody“, komentuje Bratičák.